CakeSmash Fotografie

Hilarische foto's van jou Superster !

fotostudio heemskerk cakesmash fotografie

Voor je het weet wordt je baby 1 jaar en gaat verder als ‘dreumes ‘. Een mijlpaal uiteraard! Hij of zij wordt prachtig aangekleed en mag ter ere van die eerste verjaardag heerlijk in zijn of haar eigen taart graaien.

Deze Smash-Cake fotografie is overgewaaid uit de VS en staat garant voor prachtige en hilarische foto’s.

Wij zorgen voor de taart, dat is een taartje in de vorm van een grote cupcake met botercremé en slagroom.

U heeft dus geen troep in huis. Wij maken de foto’s hier in de studio! Is dat niet makkelijk?

Wilt u een eigen taart meenemen? Geen probleem! Neem vooraf even contact met ons op, dan staan wij niet in de keuken (-:

U dient zelf de kleding mee te nemen. Wij hebben wel leuke accessoires, zoals een petje, strikje etc maar geen complete kleding sets.

Wij adviseren om twee setjes mee te nemen. Eén setje om foto’s te maken zonder cake. De jarige job wordt dan eerst in zijn feestelijke kleding gefotografeerd.

Vervolgens kunt u hem of haar omkleden in kleding die wel een stootje kan hebben. De taart wordt tevoorschijn gehaald en het feest kan beginnen.

Uw kind zal even moeten wennen aan het feit dat hij/zij een taart voor zich krijgt geschoteld die ook helemaal voor hem of haar is. Maar als eenmaal de bedoeling duidelijk is, levert dit hilarische foto’s op!

Het grote voordeel van twee kleding setjes is dat mocht de kleding bij de reportage zo smerig worden van de taart, dan heeft u tenminste nog een schoon setje bij u, om uw kindje weer schoon mee naar huis te nemen.

Fotostudio Heemskerk CakeSmash Fotografie -2

Reserveer nu uw datum voor een shoot!

Fotostudio Heemskerk is de snelst groeiende Noord-Hollandse fotostudio. Slechts 5 minuten vanaf de snelweg A9 met eigen studio. 

Onze studio

OPENINGSTIJDEN

Shoot aanvragen?

Ben je van plan een shoot in te plannen! Uitstekend idee. Maar kijk eerst of de datum vrij is. Vraag een datum optie aan:

(c) 2023 Fotostudio Heemskerk. Website by  AB.nl Webdesign- & Onderhoud