High- & LowKey Fotografie

Spelen met belichting

We kennen HighKey fotografie en LowKey Fotografie. Beide zijn tegenovergestelden van elkaar. Bij HighKey Fotografie bevat de afbeelding hoofdzakelijk lichte tinten. Dat houdt automatisch in dat LowKey hoofdzakelijk donkere tinten bevat. 

Korte uitleg

De belichting van een foto bepaald de sfeer. Bij high key fotografie overheersen de lichte tonen. Het vertegenwoordigt zuiverheid en puurheid. 

Bij LowKey Fotografie wordt de afbeelding overheerst door donkere tonen. Ook prachtig…

Wil jij van je geliefde of van je kinderen een mooi portret aan de wand, bij Fotostudio Heemskerk ben je aan het juiste adres. Wij nemen alle tijd voor de foto’s en gaan voor het ‘perfecte plaatje’, ze kunnen er wel een televisie programma over maken met deze tekst…(-:

High Key in kleur of zwart wit

Twee dezelfde foto’s. Eén in kleur en één in zwart wit. 

En goed afgedrukt bij een kwaliteitsbedrijf geeft een prachtig resultaat en is een sieraad in huis. 

Na de afspraak komt u naar de studio. Daar gaan we eerst proeffoto’s maken om de juiste belichting in te stellen. Iedere huidskleur verwacht een andere belichting. Na deze instelling gaan we rustig fotograferen. Het is vooral geen haastklus omdat we je puur op de foto willen zetten. Kortom, we nemen de tijd voor je. Daarmee verkrijgen wij het beste resultaat.

 

Reserveer nu uw datum voor een shoot!