Newborn Fotografie

Newbornshoot

Foto’s van die korte prille periode. Voor je het weet kruipt je lieve kleintje over de vloer. De periode zo vlak na de geboorte is heel waardevol. En daarom des te mooier als deze op een prachtige manier in beeld wordt gebracht. 

Fotostudio Heemskerk Newbornfotografie 1

Hoe ziet een newbornshoot eruit?

Pasgeboren baby’s hebben hun ogen zo’n 20 uur per dag gesloten. Meestal wordt de baby dan ook slapend gefotografeerd. Het moment net na een voeding is het beste moment om de baby vast te leggen. Jouw kindje is dan verzadigd na de voeding en ligt vaak rustig te slapen. 

Wij maken een newbornshoot als de baby tussen de 1 en 3 maximaal 4 weken oud is. Het liefst zien we een baby in de periode tussen de 7 en 21 dagen. In deze periode heeft de baby vaak nog de neiging om de foetushouding aan te nemen. Een prima gelegenheid dus om een mooie shoot te maken.

 

Heeft u een baby die ouder is dan deze 3 á 4 weken? Neem dan contact op met ons voor de mogelijkheden. 

De reden hiervan is, dat wij uw baby niet meer kunnen vastleggen met de attributen voor een babyshoot die daarvoor gemaakt zijn. Of uw baby is in dat geval al te groot, of beweegt al teveel wat niet de bedoeling is.

Wij willen graag jullie baby in pure vorm vastleggen. Wij zullen nooit de baby fotograferen in een onnatuurlijke pose. 

Wij willen de baby zo comfortabel mogelijk vastleggen.

Op bescheiden schaal maken wij gebruik van attributen.  Hebben jullie zelf accessoires waarmee jullie baby op de foto kan, prima! 

Uiteraard is het hartstikke leuk als papa, mama, broertje of zusje ook op de foto gaan. Newbornshoots doen we uitsluitend nog in onze studio. Omdat daarmee de setting optimaal gerealiseerd kan worden. 

Wij fotograferen jullie in onze extra verwarmde studio. 

Uiteraard maken wij foto’s van jullie lieve kleine, maar ook papa en mama worden samen met de baby gefotografeerd. En zijn er broertjes of zusjes? Van harte welkom! Ook zij zijn van de partij voor de camera met hun nieuwe broertje of zusje.

newbornshoot FotostudioHeemskerk

Reserveer nu uw datum voor een shoot!