Even voorstellen

Hallo, ik ben Inge. In Heemskerk run ik samen met mijn partner een fotostudio aan huis. Met vijf kleinkinderen hebben wij ondertussen veel ervaring met kinder-fotografie. Maar uiteraard ben je ook van harte welkom voor portret, familie, zwangerschap- of newborn fotografie. Eigenlijk doen wij alles, behalve ’trouwen- & rouwen’. 

Onze woning is geheel gelijkvloers en dus makkelijk te bereiken. In onze overkapte patio hebben wij de fotostudio ingericht. 

Ik hecht er heel veel waarde aan dat cliënten zich thuis voelen in onze studio. Wij nemen daarom altijd alle tijd voor uw foto-shoot. Er zijn weinig mensen die het leuk vinden om op de foto te gaan.  Daarom maken wij ook geen haast. 

Op een scherm kunt u direct meekijken met de geschoten foto’s. En onze ervaring is dat naar gelang de tijd vordert iedereen het toch ontzettend leuk vind om bij ons een shoot mee te maken. Vele families zien we dan ook geregeld terug. 

Wij zijn dan ook reuze blij met de ontzettend positieve reviews die onze klanten ons geven op Google. Wil je ze lezen? Bekijk ze hier.  

Je hoeft dan ook niet ter plekke te kiezen, dat mag je thuis doen op de bank. 

Na een shoot controleren wij het grove materiaal op technische fouten. Dat wil zeggen ogen dicht etc. 

U krijgt de concept foto’s voorzien van een beeldmerk in uw mailbox en daaruit kunt u altijd een aantal foto’s uitkiezen. Bij elke shoot zitten standaard een aantal foto’s inbegrepen. 

En wilt u meer bijkopen? Geen enkel probleem. Ook daar vragen wij niet de hoofdprijs voor.

Inge Bakker - Eigenaar Fotostudio Heemskerk

Jou herinnering begint bij FSH!